Outdoor Training

Outdoor Training
Outdoor Trainingen Leidinggeven en Teamontwikkeling

Onze Outdoor trainingen geven een uniek en scherp inzicht in je functioneren als individu en/of als team. De outdoor training bestaat altijd uit fysiek lichte opdrachten in het bos en in de duinen. Iedereen kan daarom deelnemen.

Nabespreking na elke opdracht
Elke opdracht/oefening wordt nabesproken op gedragsaspecten. Waar had jouw communicatie duidelijker kunnen zijn? Wat was je bijdrage aan het team? Wat had je kunnen doen om effectiever te zijn? Wat maakte je leidinggeven zo krachtig (of juist niet)? Dit soort vragen komen aan de orde tijdens de nabesprekingen.

Duurzaam resultaat
Het is een bijzondere en effectieve manier van leren, voormalige cursisten geven aan dat de outdoortraining hen altijd is bijgebleven. Door de leuke en actieve werkvormen beklijft het geleerde beter dan bij het lezen van een boek over leidinggeven of communiceren.

Absoluut fysiek niet zwaar
Het gaat niet om zware lichamelijke inspanningen of om gevaarlijke opdrachten. Iedereen kan de opdrachten in principe doen. Mocht je daar toch aan twijfelen, neem dan contact met ons op. We kijken dan samen wat de mogelijkheden zijn. De Outdoor-trainingen vinden meestal plaats in het bos rondom de Soesterduinen, maar in het geval van een incompany traject kan het ook op andere locaties.

Volgende gelegenheid

De volgende Outdoortraining is gepland in het voorjaar van 2023 afhankelijk van de coronamaatregelen. Deelname kost € 279,- inclusief lunch. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Meld je hier aan