Gesprekken/advies

Persoonlijk Gesprek en Advies

Wij kunnen een klankbord voor je zijn om eens je gedachten de vrije loop te laten, zonder oordelen, zonder be- of veroordeling. In overleg bepalen we waar we een gesprek houden: bij jou thuis, op het werk, wandelend door de natuur, in een vergaderruimte elders….Elke locatie die jij prettig vindt om elkaar te spreken is mogelijk.

Onze rol is onbevooroordeeld te luisteren naar jouw verhaal. Eerst proberen we jouw situatie helder te krijgen via vragen en doorvragen. Dan kijken we wat je doel is, wat je concreet wilt bereiken. Vervolgens bespreken we de haalbaarheid van jouw doel(en)en tenslotte ondersteunen we je in het bereiken van je doelen. :

Het eerste gesprek is een kennismaking en onderzoeken we of er voldoende ‘klik’ is en hoe je de begeleiding zou willen hebben. We brengen daar een vergoeding van € 45,- voor in rekening (excl. BTW). Vervolgens bepalen we samen hoe de begeleiding er uit moet komen te zien, welke onderwerpen aan de orde moet komen en wat de omvang er van is. Via het onderstaande formulier kun je ons vragen contact met je op te nemen als je serieus overweegt begeleiding te zoeken voor jezelf. Ook werkgevers kunnen die begeleiding aanvragen voor hun medewerkers.

Formulier

Wat is jouw vraag?

Ontwikkelen en Opleiden